Naročanje

Zaradi boljše organiziranosti in s tem tudi zagotavljanja višje kakovosti zdravstvene oskrbe se morate za obisk v naši ambulanti obvezno vnaprej naročiti. To lahko storite osebno v sprejemnici (kadar koli v delovnem času ambulante), po telefonu 01 363 41 76, redni pošti ali na e-poštni naslov danica.rotar@gmail.com.

V ambulanti uporabljamo elektronsko knjigo e-naročanje.

Za naročanje na pregled je pooblaščena in pristojna medicinska sestra Saša Jelar.


Sprejemni prostorKer sprejmemo povprečno okoli 80 bolnikov in okoli 100 telefonskih klicev na dan, vas prosimo za razumevanje in potrpljenje, če vašega klica ne bomo mogli sprejeti takoj oziroma bo telefonska številka za naročanje zasedena.


Naročeni bolniki imajo prednost pred nenaročenimi, ki morajo počakati na prosti termin ali pa dobijo termin za pregled v naslednjih dneh.

 

V nujnih primerih, ko bi bilo življenje bolnika lahko ogroženo, imata medicinska sestra ali zdravnik etično in strokovno dolžnost dati prednost takemu bolniku ne glede na njegov termin.

 

O svojem zdravstvenem stanju in razlogih za obisk ob naročanju ali v nujnem primeru ste v sprejemnici dolžni posredovati resnične podatke, na podlagi katerih medicinska sestra lahko strokovno utemeljeno razporeja bolnike na proste termine.


V primeru morebitne spremembe termina zaradi odsotnosti zdravnika ali kakšnega drugega vzroka boste o tem dovolj zgodaj obveščeni po telefonu.


Če ob dogovorjenem terminu ne morete priti na pregled, nas o tem dovolj zgodaj obvestite, da lahko ustrezno prilagodimo seznam naročenih bolnikov.