PRENOVA SPLETNE STRANI IN CENA PRENOVE SPLETNIH STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Galenia d.o.o.

Prenova spletne strani in izdelava

Naše podjetje VSISI je strokovno podjetje, ki se ukvarja z vsemi segmenti internetnega marketinga. Med njih vsekakor spada tudi prenova spletnih strani. Ko podjetje rabi novo internetno preobleko ali nove spletne strani smo mi tu za to, da projekt speljemo in uspešno zaključimo. Prenova spletne strani vsekakor zahteva dobršen del potrpežljivosti, strokovnosti, sodobnosti in premišljenega dela. Za vsako podjetje je treba izdelati stran po njihovi meri, saj se vsako podjetje razlikuje po njihovem profilu obiskovalcev, kupcev in poslovnih partnerjev. Prenova spletnih strani zahteva različno število ur. Zato je cena nove spletne strani za vsakogar drugačna. V našem podjetju VSISI se trudimo, da vsako podjetje dobi točno tisto kaj rabi in še kaj več. Naše reference so sestavljene iz velikih, malih in srednjih podjetij po celi Sloveniji in tudi tujini. Vse več podjetij rabi tudi podporo v vstopu v trg Nemčije, Nizozemske, držav bivše Juge, Avstrije, Italije in podobno.Prenova spletne strani je prvi korak k boljši vidnosti na spletu.

Vsisi
 
Spletna stran Galenia

Želite pripomoči k bolj zdravemu načinu življenja?

Podjetje Galenia, ambulantna diagnostika in zdravljenje, d. o. o, je leta 2013 pridobilo koncesijo od občine Brezovica.To pomeni, da lahko vsem osebam z urejenim zdravstvenim zavarovanjem zdaj zagotavljajo vse zdravstvene storitve, ki je njihov plačnik ZZZS.V naših ambulantah vas čaka prijazen, strokoven in nasmejan kolektiv, organizirajo pa tudi hišne obiske za tiste, ki bi jim pot do ambulante povzročala težave.

 
 

Želite biti vidni na spletu in povečati prodajo?

Pravilna izdelava nove spletne strani vam omogoči prodor v digitalni svet in je vaše najboljše ogledalo vašega podjetja na spletu. Vse več podjetij vidi, da je prenova spletnih strani izredno pomemben korak, katerega je treba zaupati pravemu strokovnjaku. Kasneje tudi vsako podjetje nove spletne strani rado in z ponosom pokaže. Naj si bo to zakup besed na Google, optimizacija, oglaševanje na socialnih omrežjih ali prenova spletne strani naše podjetje VSISI bo vsak projekt opravila z velikim trudom, profesionalnostjo in motivacijo.

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Mic MengešIzdelava spletne strani Per AsperaIzdelava spletne strani Elgoline Izdelava spletne strani Ašer Izdelava spletne strani Krakom Izdelava spletne strani 3D Derganc

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.